VI UDFØRER OPGAVER STORE SOM SMÅ

TAPETSERING OG OPSÆTNING AF FILT PÅ VÆG OG LOFT

Skal du have tapetseret et eller flere rum, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet tapetsering og opsætning af filt for kunder i Køge og Herfølge samt på resten af Sjælland.

Det kan være meget svært selv at tapetsere vægge. Der kan nemlig hurtigt opstå bobler og folder, og det kan du ikke gøre noget ved, når tapetet først er kommet op.

MED VORES TAPETSERING ER DU SIKRET ET PROFESSIONELT RESULTAT

Vælger du os til at varetage opsætning af tapet for dig, er du sikker på at få et professionelt og smukt resultat hver gang.

Vi er eksperter inden for tapetsering, og vi har mange års erfaring med tapetopsætning.

Vi sørger blandt andet for at udføre et godt forarbejde, inden vi tapetserer. Vi fjerner gammelt tapet, søm, skruer, og hvad der ellers kan stå i vejen for et perfekt resultat.

OPSÆTNING AF FILT OG VÆV

Vi står også til rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp til opsætning af filt eller væv på dine vægge.

Vi oplever særligt, at vores kunder vælger filt, og det forstår vi godt. Filt er det perfekte match til den moderne bolig og er tilmed et godt alternativ til det gammeldags savsmuldstapet.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ OPSÆTNING AF VÆV, FILT ELLER TAPET

Har du brug for professionel hjælp til tapetsering, opsætning af glasfilt eller opsætning af glasvæv, og vil du gerne være sikker på at få et flot resultat – også i hjørner og ved skråvægge? Så kontakt os med det samme.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi står også til rådighed hvis du skulle have behov for en maler.

MALERMESTER THOMAS
MORTENSEN APS

DEGNEBANKEN 17
4681 HERFØLGE
MAIL@M-TM.DK
40 27 78 07